Kunci Jawaban
Kunci Jawaban: 20 Latihan Soal Sumatif Bahasa Inggris Kelas 11 Kurikulum Merdeka Semester I
Simak 20 latihan soal dan kunci jawaban sumatif mata pelajaran Bahasa Inggris untuk kelas 11 SMA/SMK/MA semester I Kurikulum Merdeka.
Jawaban: C
11. Complete the following dialogue
Billy: We're 10 minutes late. It's no way we could be at the school before the first lesson begin.
Joe: Wait a minute, I think we could.
Billy: How?
Joe: . . . . . . . . . . take a short cut, there's a way behind gas station, that way lead directly to the school, we won't be trapped in traffic jam.
Billy: You're a genius.
a. Why do we
b. Why don't we
c. We are not allowed
d. Why we must
Jawaban: C
12. Anthony: There's someone in the backyard, I don't know who, but I'm scared. . . .. . ?
Dilla: Yes, let them check.
a. should I call the police
b. you should call the police
c. I should call the police
d. should you call the police
Jawaban: A
13. Complete the following dialogue
Dhika: Oh no, I'm so dead?
Igo: Why? What happened?
Dhika: My mom's tupperware is gone. . . . . . . . . . . . ?
Igo: You could tell her the truth, she'll be fine.
Dhika: You don't understand.
a. Do you see it
b. Do you know where it is
c. Where is it
d. What shall I say to my mom
Jawaban: D
14. Complete the following dialogue
Eddy: Hey Nat, your arm is bleeding, what happened?
Natasha: I fall at the parking area. I didn't realize, I thought it's just a scratch. . . . . . . ?
Eddy: Of course, you need a medical attention immediately.
a. Should I go to clinic
b. Should I forget it
c. Should I accompany you to clinic
d. Should I drink some medicine
Jawaban: A
Baca juga: Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 12 SMA Semester 1 Kurikulum Merdeka Hal. 32: Match the Phrases
Baca juga: Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 11 SMA/SMK Kurikulum 2013 Hal. 68-69: Rewrite the Letter
Baca juga: Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 10 SMA Kurikulum 2013 Hal. 121: Verbs on A Crossword Puzzle
15. Complete the following dialogue
Lex: I have an important call from my uncle, shall I pick up the phone?
Eza: . . . . . . . . . . Mrs. Dita will be okay.
a. Yes, you shall pick up the phone
b. No, it's not important
c. Yes, you could answer that
d. No, you couldn't answer that
Jawaban: C
16. "Your friend should attend OSIS meeting, but he also has to pick up his brother."
Your best suggestion will be . . . . . . . . . . .
a. You should attend the meeting and forget about your brother.
b. You should pick up your brother and forget about the meeting.
c. If I were you I would ask for permission for minutes to OSIS leader to pick up the brother and then back to attend the meeting.
d. Why don't you attend the meeting until finish and then pick up your brother.
Jawaban: C
17. "You and your friend have a birthday invitation from a friend, but your mom expects you and your friend to be at home on time to join the dinner."
Your best suggestion will be . . . . . . . . . . .
a. How about going home early
b. How about go home early
c. What about go home early
d. What if going home early
Jawaban: A
18. Complete the following dialogue
Wildan: It's really boring Sunday. Everything feels so boring.
Gadget is boring, online game is boring, social media is boring and TV program is also boring. I want to do something else.
Oni: Hey, . . . . . . . . . . it will be fun.
Wildan: Yes, that's a fun outdoor activity, let's do that.
a. Let's go to cinema
b. Let's swim at the river
c. Let's go to the mall
d. Let's play chess
Jawaban: B
19. Complete the following dialogue
Erica: I need to download some files, but I have an unstable internet connection.
Lilly: I think you should go to the lobby, there's a free wifi, the connection is stable.
Erica: . . . . . . . . . . Thanks for your suggestion.
Lilly: No problem.
a. Maybe some other time
b. I'm not sure about that
c. I'd better not
d. That's a good idea
Jawaban: D
20. Complete the offer below with the most correct order.
Would you like . . . . . . .
a. have lunch?
b. a cup of hot chocolate?
c. drink orange juice?
d. eat a bowl of noodle?
B
Artikel ini telah tayang di TribunPontianak.co.id dengan judul 41 SOAL Bahasa Inggris Kelas 11 Kurikulum Merdeka 2024 Lengkap Kunci Jawaban Sumatif Semester 1
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.