Kunci Jawaban
20 Latihan Soal Sumatif Bahasa Inggris Kelas 9 SMP Kurikulum Merdeka Semester I, Ada Kunci Jawaban
Simak 20 latihan soal dan kunci jawaban sumatif mata pelajaran Bahasa Inggris untuk kelas 9 SMP/MTs semester I Kurikulum Merdeka.
10. How many maximal doses can be given to someone who is using this product in any 24 hour period?
A. 6
B. 4
C. 3
D. 2
Jawaban: B
11. Wita: Ani is a diligent student, I'm sure she will pass the examinations with flying colors.
Cely: I think so.
From the above dialogue, we know that ....
A. Ani agrees with Cely's opinion
B. Wita agrees with Ani's opinion
C. Cely agrees with Wita's opinion
D. Wita disagrees with Cely's opinion
Jawaban: C
Question to 12-14
Read the dialog to answer questions
Denisa: Karla, good afternoon
Hana: Hi Del,
Denisa: How is the competition today?
Hana: Thank God, I made it.
Denisa: Oh my Goodness, Congratulations!
Hana: Thank you, you are one of my friends who always supports me.
Denisa: Two thumbs up for you, winning a gold medal at the national Pencak Silat competition is cool.
Hana: Thank you. Let's meet this weekend for lunch, my treat.
Denisa: With pleasure. May I go with Anggi?
Hana: Yes, sure.
Denisa: alright. I hope __________.
Hana: Amen. See you soon.
Denisa: See you!
12. Why would Hana invite her friends at the weekend?
A. Hana congratulates Karla for her achievement
B. She wants to celebrate her success with her friends
C. She would take part at Pencak Silat International Tournament
D. She is the second winner of The Pencak Silat International Tournament
Jawaban: B
Baca juga: Kunci Jawaban: 20 Latihan Soal Sumatif Bahasa Inggris Kelas 11 Kurikulum Merdeka Semester I
Baca juga: 21 Latihan Soal dan Kunci Jawaban Sumatif Bahasa Inggris Kelas 11 SMA Kurikulum Merdeka Semester I
13. Hana has to improve her skill after the competition to ... her title.
A. get
B. defend
C. protect
D. guarantee
Jawaban: B
14. What is Denisa doing?
A. Taking part in Pencak Silat International Tournament
B. Going with Anggi to the meeting point
C. Asking the result of Hana's competition
D. Apologizing for being absent in Hana's game
Jawaban: C
15. Teacher : “Siti please prepare your best for the competition, will you? ......... Good luck!”
Siti : “I hope so too, Ma’am. Yes, I’ll do my best”
A. of course
B. I hope you don't join the competition
C. Thanks
D. I hope you win the first prize too
Jawaban: D
16. Dafa : What do you think if children watch TV before they go to school?
Dhio : ........ Children must not watch TV before they go to school.
A. I agree
B. I don't agree
C. They should watch TV after school
D. They may watch TV whenever they want
Jawaban: B
The text is for number 17 - 18.
To: Sasha
Wish you all the best on your seventeenth birthday
Love,
Ryan
17. What is the purpose of the text?
A. To tell the reader about her activities
B. To ask Ryan to come to her birthday party
C. To congratulate Sasha about her birthday party
D. To persuade Sasha to buy some product
Jawaban: C
18. Who is celebrate the birthday?
A. Ryan
B. Sisi
C. Sasha’s friend
D. Sasha
Jawaban: D
19. Tania : I've got a terrible headache.
Lana : ...
A. You should take a rest
B. You should go to the dentist
C. You should go to the garden
D. Why you don't sleep?
Jawaban: A
20. Situation: Jenna has just got the first prize in “balap karung” to celebrate Kartini Day.
Renna congratulates her.
What does Renna says to congratulate Jenna?
A. Thanks, I will do the best
B. Congratulations, Amanda!
C. Congratulate to Amanda
D. Sure, good luck!
Jawaban: B
Artikel ini telah tayang di TribunPontianak.co.id dengan judul 45 SOAL BAHASA INGGRIS Kelas 9 Semester 1 Kurikulum Merdeka 2024 Beserta Kunci Jawaban Sumatif
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.