Kunci Jawaban

Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 12 SMA Kurikulum Merdeka Hal. 59-60: Phrases and Their Meanings

Kunci jawaban soal Activity 2, Unit 2 | Argumentative Text: E-Money dalam buku Bahasa Inggris: Life Today untuk SMA/MA Kelas XII halaman 59-60.

Editor: Tiara A. Rizki
Freepik
ILUSTRASI belajar Bahasa Inggris - Kunci jawaban soal Activity 2, Unit 2 | Argumentative Text: E-Money dalam buku Bahasa Inggris: Life Today untuk SMA/MA Kelas XII halaman 59-60. 

5. e-payments (Noun)

Answer: G. electronic payments for transactions made on the Internet.

6. siphoned off (Verb)

Answer: H. to dishonestly take money from an organization or other supply, and use it for a purpose for which it was not intended.

Baca juga: Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 8 SMP Kurikulum Merdeka Hal. 77: Listening - The Ugly Duckling

Baca juga: 15 Latihan Soal dan Kunci Jawaban Sumatif Bahasa Inggris Kelas 7 SMP Semester I Kurikulum Merdeka

Baca juga: Kunci Jawaban 15 Latihan Soal Sumatif Bahasa Inggris Kelas 7 SMP Semester I Kurikulum Merdeka

7. e-commerce platforms (Verb)

Answer: L. the buying and selling of goods and services, or the transmitting of funds or data, over an electronic network.

8. flinch (Verb)

Answer: D. make a quick, nervous movement as an instinctive reaction to fear, pain, or surprise.

9. cash-based (Noun)

Answer: F. used to describe investments, financial products, etc. that involve money rather than shares, bonds, etc.

10. cashless (Adjective)

Answer: E. using or operating with credit and debit cards and electronic systems, not money in the form of coins or notes.

11. shun (Verb)

Answer: B. to avoid something

12. lagging (noun)

Answer: J. moving or making progress so slowly that you are behind other people or things.

Artikel ini telah tayang di BanjarmasinPost.co.id dengan judul Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas SMA 12 Halaman 60 Kurikulum Merdeka, Listening Activity 2

Halaman 2 dari 2
Rekomendasi untuk Anda
Ikuti kami di
AA

Berita Terkini

© 2025 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved